07-11-06

Bahar en DHKP-C

 

 

Bahar en DHKP-C

 

 

http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/nieuws/details/061107Erdal/index.shtml


schrijft:


Schermutselingen op het proces van Erdal

di 07/11/06- Bij het hof van beroep in Gent zijn schermutselingen uitgebroken na het proces tegen leden van de DHKP-C, de extreem linkse terreurgroep van de intussen verdwenen Fehriye Erdal.

 

Na het voorlezen van de straf in beroep kwam het tot schermutselingen tussen de politie en aanhangers van de extreem-linkse groep.

 

Die pikten het niet dat de aanklager de aanhouding vroeg van een van de veroordeelden.

 

De drie leiders van de DHKP-C krijgen in beroep strengere straffen dan in eerste aanleg. Ze krijgen tot zeven jaar cel.

 

De straffen van de anderen werden bevestigd. Onder hen was de voortvluchtige Fehriye Erdal. Zij krijgt 4 jaar opsluiting.

 

De leden van de DHKP-C zijn veroordeeld voor onder meer het vervalsen van paspoorten en twee van hen ook voor terrorisme.”

 

Opmerkingen:

 

Journalistieke onpartijdigheid????????? Het proces van Erdal? Is Fehriye Erdal de leidster van de DHKP-C????????????????? Verdorie, “fameuse gamine!”

 

“Aanhangers van de extreem-linkse groep” kwamen in opstand tegen de veroordeling van een van de veroordeelden? Waarom zijn naam niet noemen? Om de vele ondertekenaars van de petitie niet te schokken? Allemaal “aanhangers van de extreem-linkse partij”? Zij zullen blij zijn dit te horen! Of vergis ik mij?

 

Het spijt me, maar vanavond voel ik me benauwd… Wat gebeurt er? Moeten alle democratische beginselen sneuvelen voor een economische (kapitalistische) samenwerking?

 

STOP THE WORLD, I WANT TO GET OFF!

 

http://www.leclea.be/pages/page_communiques.html#CP       

 

 

Aux lecteurs francophones… En bref… excusez moi pour le peu de soin apporté à ce message. Il est tard…

 

Mauvaises nouvelles L Peines plus lourdes ou égales ! Je vous propose de consulter le site de CLEA demain (dans mes liens !)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23:01 Gepost door F. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.